Pleisterwerk in Zaandam

Voordat u uw wanden wilt schilderen of behangen is het van belang dat ze egaal zijn. Heeft u te maken met veel onzuiverheden en diepe groeven? Dan raden de stukadoors van de door ons aangedragen professional u aan om te kiezen voor pleisterwerk. Dankzij deze laag gipsmortel kunt u uw wanden binnen de kortste keren afwerken met verf, behang of een mooie sierpleister.

Waarom kiezen voor pleister aanbrengen?

Stucwerk en pleisterwerk zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Toch verschillen ze wel degelijk van elkaar. Het voordeel van pleisterwerk is dat het een gemakkelijk te bewerken ondergrond is, waardoor alle soorten sierpleisters aangebracht kunnen worden. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor buitenwanden. Kiest u voor pleisterwerk, dan kiest u voor een prachtig afgewerkte wand waar u jarenlang van kunt genieten.

Sierpleisters

Op het gebied van wandafwerking zijn er vele mogelijkheden. Waar er vroeger vaak voor behang of verf werd gekozen, zijn sierpleisters tegenwoordig ook helemaal in opkomst. Met dit type pleister kunt u uw wanden strak en nauwkeurig afwerken. Kiest u voor een pleister met veel structuur? Of wilt u een korrel combineren met kleur? Bij ons kan het allemaal. Meer weten? Lees dan verder op onze pagina over de sierpleister.