Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Muur stucen Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Zwartsluis

Muur stucen Zaandam

Onze specialisatie bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf is het professioneel stucen van muren in Zaandam en omliggende regio's. Voor het stucen van een muur is kundigheid nodig om een egaal en glad resultaat te behalen. Of u nu een renovatieproject uitvoert of een nieuw huis wilt laten stucen, wij garanderen een perfecte afwerking van uw muren. Bel naar 085 106 1558!

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf luisteren we naar uw behoeften vanaf het eerste moment. Bij het initiële contact horen we graag uw wensen en geven we passend advies over het beste stucwerk voor uw muren. Onze zorgvuldige en efficiënte werkwijze met oog voor detail zorgt ervoor dat het stucwerk aan al uw wensen voldoet.

Ongeacht de scherpe prijzen, leveren we altijd topkwaliteit. Wilt u weten wat het kost? Vraag nu een offerte op maat aan of bel naar 085 106 1558 en ontdek hoe scherp onze prijzen zijn. Dankzij onze open prijsopgaven weet u precies welke kosten u kunt verwachten voor het stucen van muren in Zaandam.

Binnenkant woning stucen.
Onze stukadoors stucen graag uw muur in Zaandam of omstreken!

Verschillende soorten stucwerk Zaandam

Voor muren stucen in Zaandam en omstreken, staat E.S. Schilders & Afbouwbedrijf al jarenlang bekend als de specialist. Ons bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid en ervaren stukadoors die altijd topkwaliteit stucwerk afleveren. We streven naar de beste service door tal van keuzes in stucwerk aan te bieden.

Onze stucwerkopties zijn afgestemd op diverse preferenties en interieurstijlen. Enkele veelgebruikte typen stucwerk voor muren:

 • Sausklaar stucwerk biedt een gladde finish, klaar om direct te schilderen.
 • Sierpleister: een artistieke afwerking met texturen zoals spachtelputz of granol voor een unieke en decoratieve look.
 • Betonlook: een industrieel geïnspireerde afwerking die fantastisch staat in eigentijdse interieurs.
 • Behangklaar stucwerk: deze stucwerkvariant is ruwer waardoor hij ideaal is voor behang.

Zou u meer willen weten over onze mogelijkheden? Vraag hulp bij één van onze specialisten 085 106 1558 of vul dit formulier in en ontvang een vrijblijvende prijsopgave. Voor het perfect stucen van muren in Zaandam bent u bij ons aan het juiste adres.

Muren stucen kosten Zaandam

Als u besluit uw muren te laten stucen, is het essentieel om een beeld te krijgen van de bijbehorende kosten. De prijs kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de staat van de huidige muren, het type stucwerk en de oppervlakte dat gestuct moet worden. Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf zorgen we dat u nooit te veel betaalt voor het stucen van uw muren. We hebben de factoren die de kosten beïnvloeden voor u in kaart gebracht.

Kosten beïnvloedende factoren muur stucen

 • Type stucwerk: of u kiest voor een een basislaag of afwerklaag, de materialen en technieken hebben gevolgen voor de kosten.
 • Afmetingen en complexiteit: de totale grootte van de ruimte en de mate van complexiteit, zoals het aantal heken en ramen, beïnvloeden de uiteindelijke stucwerk kosten.
 • Reparatie en voorbereiding: additionele taken zoals het herstellen van scheuren of het verwijderen van oud stucwerk, kunnen resulteren in hogere kosten.
 • Afwerkingsniveau: Het gekozen afwerkingsniveau, bijvoorbeeld glad of gestructureerd, kan de kosten beïnvloeden.
Bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het stucen van uw muren, of de mogelijkheden om uw badkamer, woonkamer of plafond te stucen? Laat ons u helpen met een vrijblijvend advies en een persoonlijke offerte. Neem vandaag nog contact op.

U kunt ons bereiken op 085 106 1558 of door hier een kostenplaatje aan te vragen. Onze professionele stukadoors in Zaandam zijn beschikbaar om uw project te verwezenlijken met stucwerk van topkwaliteit! Ons stucwerk van topkwaliteit zorgt dat u jarenlang plezier hebt van uw woning.

Stucwerk repareren Zaandam

Stucwerk als onderlaag is perfect als uw plafonds en muren ongelijk zijn of scheuren bevatten. Een stuclaag maakt uw muren en plafonds weer glad en strak. Deze pleisterlaag zorgt voor een goede basis voor het schilderen of behangen van uw muren.

Voordelen van stucwerk als onderlaag:

 • Egaliseren van beschadigingen: Met stucwerk verdwijnen scheuren en oneffenheden, uw muren zien er weer strak uit.
 • Klaar voor verf of behang: Muren met een pleisterlaag zijn eenvoudig te schilderen of te behangen voor een fraai eindresultaat.
 • Snelle oplossing: Zelfs bij kleinere oneffenheden kan een dun laagje stucwerk wonderen verrichten, waardoor je snel en efficiënt kunt genieten van strakke muren.

Vraagt u zich af hoe wij uw stucwerk aanpakken met materialen van hoge kwaliteit? Neem contact met ons op via 085 106 1558 of vraag een onverbindelijke offerte aan. Wij maken een offerte die volledig is afgestemd op uw wensen!

Stucwerk als eindafwerking

Wilt u uw muren mooi afgewerkt hebben zonder de noodzaak voor schilderen of behangen? Voor een perfecte eindlaag kiest u stucwerk. Onze stukadoors kunnen de stuclaag in de gewenste kleur en structuur aanbrengen, zodat u geen extra werk meer heeft.

Voordelen van stucwerk als eindafwerking

 1. Gebruiksklaar: Na het aanbrengen van de stuclaag is verdere decoratie niet meer nodig. Dit scheelt tijd en geld.
 2. Mooi design: De stukadoor kan de stuclaag in allerlei texturen en kleuren aanbrengen, zodat het goed bij uw interieur past. Ga voor een gladde finish voor een moderne uitstraling, of een korrelstructuur voor een rustieke sfeer.
 3. Duurzaamheid: Hoogwaardig stucwerk als afwerking is zeer duurzaam en vergt weinig onderhoud. Dit resulteert in jarenlang mooie muren en plafonds.

Zelf muur stucen

Bent u van plan om eigenhandig uw muur van stucwerk te voorzien? We bieden u een uitgebreid stappenplan aan, zodat u zelfstandig en doelgericht kunt beginnen. Bezoek onze blog voor tips over zelf muur stucen!

Gipsplaten stucen

Bij E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Zaandam brengen we vernieuwing in stucwerk en gaan verder dan traditioneel stukadoren. Bij zowel nieuwbouw als renovaties kiezen velen voor gipsplaten. Met onze speciale werkwijze maken wij van het stucen van gipsplaten iets bijzonders. Het stucen van gipsplaten wordt op een unieke manier aangepakt door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf.

Voorbereiding met precisie
We beginnen met een nauwgezette controle van de gipsplaten om te waarborgen dat ze juist zijn bevestigd. Met deze werkwijze letten we op elk detail. Onze aandacht voor detail in deze fase garandeert een foutloze basis voor het verdere werk.

Nieuwste technieken in stucwerk
Onze specialisten gebruiken de nieuwste technieken voor stucwerk, wat leidt tot ongeëvenaarde resultaten. Dit kan zich uiten in een gladde afwerking, een creatief ontwerp, of beide. Met deskundigheid leveren wij stucwerk dat echt opvalt.

Afwerking en bescherming
Na de stucwerkzaamheden voorzien wij uw muren van een premium afwerking. Dit zorgt er niet alleen voor dat de muren er prachtig uitzien, maar biedt ook bescherming tegen dagelijks gebruik. Onze afwerkingen garanderen een lange levensduur, zodat u lang van uw gestucte muren kunt genieten.

Veel gestelde vragen over muren stucen

Hoeveel moeite kost het om een muur te stucen?

Het stucen van muren is moeilijk en vraagt veel inspanning. Daarom is het cruciaal om het vakmanschap in dit beroep te waarderen. Een oneven gestuukte muur zal een slechte invloed hebben op het uiterlijk van de ruimte.

Hoeveel tijd kost het stucen van een muur?

De muren krijgen eerst een laag voorstrijkmiddel voordat het stucwerk begint. De tijd die nodig is voor het stucen hangt af van hoe groot de ruimte is. Dit werk is meestal binnen 3 tot 5 dagen voltooid.

Raden wij aan om over een houten ondergrond te stucen?

Nee, dit is geen goed idee omdat de stuc kan afbrokkelen. Veranderingen in vochtigheid en temperatuur kunnen ervoor zorgen dat hout uitzet of inkrimpt. Dit kan resulteren in afbrokkelend stucwerk.

Hoeveel vierkante meter kan een stukadoor binnen één dag bewerken?

Dit hangt af van de complexiteit van het stucwerk en de ervaringsgraad van de stukadoor. De ondergrond van de muren heeft hierbij ook invloed. Het is mogelijk voor een ervaren stukadoor om dagelijks tussen de 20 en 30 m2 aan stucwerk af te krijgen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1558

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.