Teamfoto E.S. Schilders & Afbouwbedrijf
Spackspuiten Zaandam Wij staan in Zaandam voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Zaandam, hoofdvestiging Zwartsluis

Spackspuiten Zaandam

Heeft u zojuist een nieuwe woning aangeschaft, of heeft uw huidige huis een opknapbeurt nodig? Dan vormt spackspuiten een goed alternatief. De stucadoors van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf in Zaandam hebben uitgebreide expertise in het stucen van allerlei ruimtes.

Of het nu gaat om een renovatie van de slaapkamer of een behandeling van de woonkamer, E.S. Schilders & Afbouwbedrijf heeft de oplossing. Wilt u meer weten over de kosten van spackspuiten? Bel ons op 085 106 1558 of vraag een gratis offerte aan voor nadere informatie.

Het spackspuiten is een uitdagende klus voor elke stukadoor. Het kan daardoor in verschillende ruimtes en op verschillende oppervlakken worden toegepast:

 • Woonkamers: Voor een schoon en modern design.
 • Slaapkamers: Voor een soepele en rustgevende afwerking.
 • Keukens en badkamers: Duurzaam en onderhoudsvriendelijkheid.
 • Commerciële ruimtes: Zorg voor een nette en professionele afwerking in uw kantoor, winkel of restaurant.

Spackspuiten in de woonkamer.
Spackspuiten is een ideale werkwijze om muren en plafonds te laten stucen. Bel vandaag nog met E.S. Schilders & Afbouwbedrijf voor advies op maat.

Wat is spackspuiten?

Bij spackspuiten wordt een fijne laag pleister over de muren of plafonds van uw huis gespoten. In het pleister bevinden zich kleine korrels die een unieke textuur aan de muur of het plafond geven. Een apparaat regelt bij spackspuiten hoe grof de korrels worden.

Mogelijkheden van spackspuiten

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf biedt verschillende keuzes voor spackspuitwerk. Ons stukadoorsbedrijf heeft allround specialisten in dienst, waardoor we diverse spackspuitopties kunnen bieden. Voor een gesprek met een medewerker belt u naar 085 106 1558 of bekijkt u een aantal opties die wij aanbieden:

 • Verschillende texturen
  De mogelijkheden qua texturen zijn divers door het gebruik van de spuitkop van een spackspuitmachine. Daardoor kan er voor elke stijl en woonruimte een passende keuze worden gemaakt. Fijne korrels zorgen voor een moderne en strakke look, terwijl grove korrels een robuuster uiterlijk geven.
 • Kleuropties
  Spack kan in meerdere kleuren gespoten worden. Het gebruik van deze methode zorgt voor een kleurrijke afwerking, zonder dat schilderwerk nodig is. De meest voorkomende kleuren zijn wit, crème en lichtgrijs, al zijn de mogelijkheden eindeloos.
 • Voor verschillende ruimtes en snel opgeleverd
  Spackspuitwerk kan moeiteloos op zowel muren als plafonds worden toegepast, waardoor het een geschikte oplossing is voor veel ruimtes. De aanbrengtechniek zorgt ervoor dat het in vrijwel elke ruimte toepasbaar is voor een gladde afwerking. Spackwerk kan vlot worden uitgevoerd, waardoor de ruimte snel weer in gebruik is.

Spackspuitwerk door E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Bij het spackspuiten zet de stukadoor een machine met spuitkop in. De machine is in staat te bepalen hoe grof de korrels moeten zijn. Uw wensen worden volledig meegenomen in het spackspuitwerk.

De beslissing voor extra fijne, fijne of grove korrels bepaalt hoe het eindresultaat er uiteindelijk uitziet. Na het aanbrengen van het spackwerk heeft het doorgaans 1 à 2 dagen nodig om te drogen. Na het drogen kunnen de ruimtes opnieuw worden gebruikt.

Voordelen van spack

Het is ons duidelijk dat u tijdens uw oriëntatie veel informatie krijgt over alle mogelijke soorten stucwerk. Wij gebruiken graag onze kennis om u inzicht te geven in de voordelen van spackspuiten. Voor verdere informatie belt u 085 106 1558, en bekijk hier de pluspunten:

 1. Snel proces
  Spackspuiten gebeurt snel en efficiënt. Het uitvoeren van spackspuiten duurt minder lang dan traditioneel stucen. Dit vermindert de kosten voor zowel tijd als arbeid.
 2. Strakke en egale afwerking
  Het spack wordt gelijkmatig uitgespoten Dit zorgt ervoor dat er een gelijkmatig en strak oppervlak ontstaat, zonder enige naden of oneffenheden. Deze methode zorgt voor een eigentijdse en schone look in elke kamer.
 3. Verborgen gebreken
  Spackspuiten verbergt efficiënt kleine beschadigingen. Hierbij moet u denken aan scheuren, gaatjes en overige beschadigingen in muren en plafonds Deze gebreken worden door de spacklaag bedekt, wat resulteert in een egaal oppervlak.
 4. Duurzaamheid
  Gespackte muren en plafonds gaan lang mee dankzij hun slijtvastheid en duurzaamheid. Met een sterke pleisterlaag krijgt u een beschermingslaag die dagelijkse belastingen prima kan verdragen. Zo blijft het oppervlak langdurig in goede conditie zonder veel onderhoud.
 5. Onderhoudsgemak
  Spackwerk is makkelijk te onderhouden en blijft langer mooi. Het blijft langer schoon door de verminderde stof- en vlekvorming. U kunt eventuele beschadigingen gemakkelijk repareren zonder het hele oppervlak opnieuw te behandelen.
 6. Kostenvriendelijk
  Spackspuiten kan aanzienlijk goedkoper zijn als het wordt vergeleken met andere stucomstandigheden. De all-in kosten zijn vaak lager dan bij traditionele stucwerkmethodes door de snelle manier van aanbrengen en lagere loonkosten. U levert echter niks in op kwaliteit en duurzaamheid.

Kosten spackspuiten Zaandam

De totaalprijs voor spackspuiten in Zaandam wordt beïnvloed door factoren zoals de oppervlaktegrootte, de kwaliteit van de ondergrond en de afwerkingsopties. Aanvullende diensten, bijvoorbeeld het toepassen van een primer of het kiezen van een bepaalde kleur, kunnen de totale kosten verhogen. Extra opties zoals een primer laag aanbrengen of een specifieke kleur creëren, kunnen de kosten verhogen.

Voor advies op maat kunt u onze ervaren stukadoors bereiken via 085 106 1558. Wilt u weten wat de uitgaven voor spackspuiten zijn? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan hier het offerteformulier in en krijg het vandaag nog!

Veel gestelde vragen van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf over spackspuiten

Wat is een spackspuiter?

Wanneer er gesproken wordt over spackspuiten, gaat het om het aanbrengen van een dunne laag pleister met korrel op de wanden of plafonds. Het spreekt eigenlijk voor zich: dit pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine opgebracht. Het aanbrengen van dit pleisterwerk wordt uitgevoerd door een spackspuiter.

Waarvoor wordt een spackmes gebruikt?

Een metalen spackmes wordt gebruikt door stukadoors voor gladmaken. De stukadoor zorgt ervoor dat het plafond en de wanden glad worden afgewerkt. Deze handeling volgt op het spackspuiten.

Kun je spackwerk direct overschilderen?

Jazeker, spackwerk is overschilderbaar. Het is verstandig om een primer te gebruiken en de wand(en) goed voor te behandelen. Het voorkomt strepen op de wand en zorgt dat de verf gelijkmatig opdroogt.

Kan spackwerk weggehaald worden?

Verschillende manieren zijn beschikbaar om spackwerk te verwijderen. Het is een karwei dat veel tijd kost en voor veel overlast zorgt Gelet op de stevige hechting van spackwerk aan de muur, is het verstandig om bij beschadigingen een nieuwe laag spackwerk aan te brengen.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf staat voor u klaar in Zaandam
Over ons

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1558

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

E S Totaal Afbouw V.O.F. is uw betrouwbare partner voor klussen in en rondom uw huis. Met een team van enthousiaste vakmensen hebben wij gedurende vele jaren klanten geholpen bij het verbeteren van hun woning. Als u voor ons kiest, kunnen wij kwaliteit tegen een competitief tarief garanderen.


Reviews van E.S. Schilders & Afbouwbedrijf

Door A.S
Op 30 november 2023
10

We hebben afgelopen maand onze beneden verdieping inclusief plafond laten stuken en sausen door E S Totaal Afbouw V.O.F. en we zijn heel erg blij met het eindresultaat wat de werklieden hebben afgeleverd! Hieronder een aantal pluspunten op een rij: - Ze komen hun afspraken na - Kunnen erg snel bij je terecht - Snelle communicatie met Eugene via telefoneren of Watsapp - Duidelijke prijsafspraak van tevoren - Gaan pas weg nadat alles naar wens is en komen terug als dat niet zo is - Vriendelijke stukadoors en schilders 

En het belangrijkste is dat ze super strak en professioneel werk hebben afgeleverd!

Door N.V.B
Op 29 november 2023
10

De gehele woning laten stuccen en sausen! Perfect werk geleverd. Snel, netjes en vriendelijk!

Door K.T
Op 23 november 2023
10

Namens m’n moeder Gea: Goed en mooi werk geleverd, erg blij mee!! Fijn en duideljjk contact met Eugene. Afspraken werden stipt nagekomen! Kortom een echte aanrader dit bedrijf, complimenten voor allen!

Door R.K
Op 16 november 2023
10

We hebben onze gehele woning laten stucen door ES. Erg mooi stucwerk geleverd door ES totaal afbouw. José is eerst langs geweest om te kijken hoeveel werk het was en wat het beste voor ons zou zijn. Daarna zat er wat tegen bij ons in de planning waardoor er 4 weken later pas gestuct kon worden. ES was hier erg flexibel in. En kon de klus verplaatsen. Het contact met Eugene is goed en duidelijk. Naast stucen hebben we ook het plafond laten spuiten met RAL 9010. Dit ziet er ook erg strak uit. Aanrader om je huis door ES te laten stucen en of te laten spuiten.

Door B.V
Op 15 november 2023
10

Ingehuurd via werkspot, prima werk geleverd en nadat ik om advies heb gevraagd omtrent scheuren in het stucwerk door de werking van het gebouw werd er een stukadoor gestuurd om het te fixen; goede service en netjes afgehandeld!

Door P.S
Op 6 november 2023
10

Top bedrijf, de werkzaamheden worden heel goed gecoördineerd door Eugene. Bijna niet van deze tijd.... Echt een aanbeveling !

Door J.V
Op 5 november 2023
8

Een bedrijf wat super werk heeft geleverd, konden snel schakelen en binnen 1 dag was mijn huis gestuct door 10 man. Complimenten naar de mannen! Ik raad aan!

Door W.B
Op 3 november 2023
10

We zijn erg tevreden met het resultaat en het mooie werk wat ze hebben afgeleverd. Netjes en altijd alles in overleg en snel met zijn personeel.

Door A.A
Op 1 november 2023
10

E S Totaal Afbouw heeft bij ons het stucwerk en de afwerking ervan verzorgt. Dit is uitstekend gedaan en bijzonder flexibel in planning waardoor we op tijd klaar waren. En dit alles voor een goede prijs. Absoluut aan te bevelen!

Door K.V.A
Op 19 oktober 2023
10

Topbedrijf voor stucwerk! Van tevoren contact met Eugene over wat er moest gebeuren, heldere prijsopgave van tevoren, heel flexibel toen er nog wat extra dingen moesten worden gedaan. De mannen waren super op tijd en hebben al het werk in één dag afgerond (woonkamer, twee slaapkamers en een gang) en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Nog een klein stukje vergeten (het was al donker toen ze weggingen), maar was geen probleem, na contact met Eugene stonden ze de volgende ochtend op de stoep en was het in een kwartiertje opgelost. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik raad ze zeker aan!

Door T.B
Op 10 oktober 2023
10

Zeer tevreden over ES. Binnen een dag zowel muren als plafond gestuuct. Mannen waren op tijd en zijn harde werkers, respect voor hen en de zorgvuldigheid waarmee ze hun werk uitvoeren. Vooraf wordt alles netjes bekeken en hierna wordt een nette offerte opgesteld die qua prijs goed is.

Door M.S
Op 9 oktober 2023
10

We zijn zeer tevreden met dit bedrijf. Dit is al de derde keer dat we onze werkzaamheden door ze hebben laten uitvoeren. Het ging deze keer om het schilderen van de binnen muren van de hele woning van mijn schoonouders. Dit was in 1 dag en naar volle tevredenheid gedaan. Wij zijn blij dat dit op korte termijn kon en zouden dit bedrijf van harte aanbevelen.

Door G.E
Op 8 oktober 2023
10

Super fijn bedrijf😃 Het contact met Eugéne was van het begin tot het eind goed Ook de 2 buitenlandse medewerkers waren erg netjes Ook het stucwerk ziet er mooi strak uit Er moest heel wat stuc op de wand om het mooi te krijgen Maar het resultaat mag er zeker zijn Ik rasd dit bedrijf zeker aan Bedankt Eugéne en medewerkers Top✅️👍

Door S.B
Op 7 oktober 2023
10

Aanrader, erg netjes en snel geregeld! (Zolder + trappengat gestuct)

Door S.D
Op 26 september 2023
10

Ondertussen alweer een paar maandjes geleden, maar bij ons thuis is er super mooi gestuct. De mannen waren vriendelijk en vakkundig. Toevallig waren er vandaag werklui om mijn keuken te plaatsen en die gaven ook aan dat het onwijs mooi werk is wat de mannen van es afbouw hebben afgeleverd. Eugene reageert ook altijd snel en is erg vriendelijk. Bedankt! Groetjes, Sheray en William

Door K.T.W
Op 21 september 2023
10

ES totaal afbouw heeft beganegrond en eerste verdieping volledig gestuct. Zeer snelle communicatie met Eugène & José. Zeer flexibel en komen beloftes na. Zeer tevreden. Stucadoors zijn vriendelijk en ervaren.

Door R.M
Op 13 september 2023
10

VOF is een bedrijf dat ik heb ingeschakeld via werkspot. eerst komen ze langs om alles even op te nemen. Vervolgens heb ik een keurige offerte met een goede prijs van hun mogen ontvangen. wat ook erg fijn is dat er geen lange wachtrij is en dat ze vrijwel snel kunnen beginnen. ook het stucen zelf is erg snel gegaan binnen 2 dagen waren ze klaar alle hoekprofielen wanden en plafond woonkamer keuken en hal. de mensen zijn erg vriendelijk. wel moeilijk om mee te communiceren maar elke dag werd ik even gebeld met de vraag hoe het er voor stond en of er op of aanmerkingen waren. erg prettig! bij de oplevering komt er ook iemand langs waarmee je alles even langs loopt en mocht er iets niet goed zijn dan kijken ze er gelijk naar. Tip mocht u deze mensen inzetten geef ze wat lekkers te eten dat verdienen ze! Hieronder een paar foto's voor en na

Door M.J
Op 12 september 2023
10

Zeer prettige samenwerking met ES Afbouw & Eugène. Komt afspraken na, houdt op goede wijze contact met ons als klant, heeft een strakke planning en levert mooi resultaat. Ook waar wij feedback op hadden werd binnen enkele dagen verbeterd. Wij vertrouwen volledig op de garantie die Eugene biedt. Ook dat geeft een prettig gevoel in een nieuwbouwwoning. Wij raden Eugène en ES Afbouw zeer zeker aan!

Door T.V.D.H
Op 23 augustus 2023
10

Alle wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning glad gestukt en gesaust. Mooi werk volgens plan opgeleverd!

Door S.C
Op 26 juli 2023
10

Eugene heeft ons hele huis gestuukt en de zolder en begane grond gesausd. Telefonish stond hij altijd klaar en hij was ook flexibel toen het droog proces langer duurde dan verwacht. Alles is super strak opgeleverd!

Door N.K
Op 12 juli 2023
10

Fijn bedrijf.Communicatie ,flexibiliteit,snelheid,kwaliteit.Gelukkig was het er allemaal.Gezien onze tijdsdruk op onze planning.Ons hele appartement superstrak gestuct zoals beloofd.Eugéne en José nogmaals bedankt. P.s laten we de stucers niet vergeten .Want nee bestond niet en niets was een probleem. Groetjes Walter&Rachel

Door A.O
Op 15 juni 2023
10

Heel vriendelijke mensen én goede professionals. Eerlijk prijs en werk van hoog kwaliteit. Aanrader!

Door T.A
Op 14 juni 2023
10

Wij hebben de zolder, slaapkamer en plafond van de badkamer laten stucen. Het team van ES Afbouwbedrijf heeft het alle ruimtes binnen één dag gestuct en het ziet er prachtig uit. Zelfs de moeilijke stukken waar het dak van de zolder afloopt is strak gestuct. Ze zijn ook aardig en denken met je mee. Zie de before en after foto’s.

Door H.C
Op 14 juni 2023
10

Snelle communicatie, duidelijke afspraken, flexibel met schakelen. Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij hebben de keuken, hal en huiskamer laten stucen. Ziet er netjes en strak uit.

Door M.V.D.H
Op 12 juni 2023
10

Prachtig werk afgeleverd, en fijne communicatie. we hebben onze woonkamer, bijkamer en keuken laten stucen inclusief afwerking met een diamand laag. De afspraken goed nagekomen en een mooi eind resultaat.

Door G.P
Op 24 mei 2023
10

We zijn zeer tevreden over het stukadoorswerk vd wanden en plafond in onze keuken. Zeer netjes gewerkt aardige stukadoor. Is echt een aanrader. Als ik weer een stukadoor nodig moet hebben dan ga ik zeker terug naar Eugéne. Nogmaals hartelijk dank voor de service.