Sierpleister aanbrengen in Zaandam

Kan uw woning wel wat meer uitstraling gebruiken? Een van de manieren om dat te bereiken is sierpleister aanbrengen. Zowel aan de binnenzijde als buitenkant van uw huis kan dit pleisterwerk worden aangebracht. Zoekt u een specialist die dit voor u kan verzorgen? In de regio Zaandam doet u dan een beroep op de vakmannen van de door ons aangedragen professional. Welk type sierpleister u ook kiest; wij zorgen ervoor dat het prachtig op uw muren wordt aangebracht. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Kies voor spachtelputz, rustiekputz of granol

Op het gebied van sierpleister zijn er tegenwoordig veel verschillende mogelijkheden. De soort die al decennialang bestaat is granol: een grove structuur die in verschillende patronen kan worden aangebracht en eenvoudig is in onderhoud. Rustiekputz heeft een iets grovere structuur, en tot slot bestaat spachtelputz uit de fijnste korrels. Alle soorten kunt u in veel verschillende kleuren en patronen laten aanbrengen. Zo is er voor elke woning een passende keuze!

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Vraagt u zich af welk type sierpleister het best bij uw woning past? Of wilt u ons meteen inschakelen voor stucwerk? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u meer. Op het nummer 0800 255 3733 kunt u ons telefonisch bereiken. Ook kunt u online een afspraak maken. In Zaandam en omstreken staan we met plezier voor u klaar.